Hypotheek advies voor jouw situatie

Iedereen is uniek. Daarom is geen enkel hypotheekadvies hetzelfde. Je krijgt van mij een advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Een advies wat niet alleen goed is voor nu, maar ook voor in de toekomst. Ik kan daarbij een keuze maken uit ruim 30 geldverstrekkers en verzekeraars. Je krijgt van mij begeleiding vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot en met jouw handtekening bij de notaris. Maar daar stopt het niet. Heb je daarna nog vragen, neem gerust contact met mij op.

Wil je een onafhankelijk, eerlijk en duidelijk advies? Neem contact op met mij voor een afspraak. De kosten voor dit eerste gesprek neem ik graag voor mijn rekening.

jlos-5

Aankoop eerste huis financieren

Een spannende tijd breekt aan, je wilt je eerste eigen huis gaan kopen! Belangrijk om als starter op de woningmarkt goed te weten waar je aan toe bent! Ik kan je daarbij helpen!

jlos-14

Aankoop volgend huis financieren

Je wilt meer of minder leefruimte, je wilt dichterbij je werk wonen, je wilt een tuin of juist die garage? Samen bekijken we wat mogelijk is om die andere woning te kopen!

jlos-12

Hypotheek oversluiten

Natuurlijk wil ook jij graag weten of lagere maandlasten mogelijk zijn. Ik reken graag vrijblijvend voor je uit wat het oversluiten van jouw hypotheek voor je op kan leveren.

Maandlasten verlagen

Lagere maandlasten wil iedereen graag. Het is niet altijd nodig de hypotheek over te sluiten, dit kan ook door bij de huidige geldverstrekker te blijven met bijvoorbeeld rentemiddeling. Ik reken het graag voor je uit!

Verbouwen / Verduurzamen

Verbouwen en verduurzamen gaan tegenwoordig vaak samen! De uitbouw krijgt meteen vloerverwarming en HR++ glas zodat de woning energiezuiniger wordt. Misschien ook meteen zonnepanelen?

Overwaarde vrijmaken

Er zijn steeds meer mogelijk-heden om een deel van de overwaarde te benutten door eenmalige of maandelijkse uitbetalingen. Zelfs als het inkomen beperkt is. Interesse in financiële ruimte?

jlfa-15

Beleggingspand kopen

Meer rendement halen uit jouw vermogen door te investeren in vastgoed? Als er niet voldoende eigen middelen zijn, kan ik jou helpen een gunstige aanvullende financiering te regelen.

jlos-21

Recreatiewoning kopen

Voor velen is het kopen van een recreatiewoning een droom. In het bos of aan zee? In Nederland of juist in het buitenland? Samen kunnen we de mogelijkheden voor de financiering bekijken.

Maatwerk

Voor een aantal doelgroepen lijkt het soms moeilijk een hypotheek te krijgen zoals voor starters, senioren en zelfstandigen. Toch is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Wijziging persoonlijke situatie

Er kan van alles veranderen in je leven. Dit kunnen leuke dingen zijn als samenwonen, trouwen of misschien wel gezinsuitbreiding? Er zijn ook minder leuke momenten als arbeidsongeschikt of werkloos worden, het beëindigen van je relatie of overlijden. Het pakt dus anders uit dan bij het aangaan van de hypotheek en de verzekeringen het uitgangspunt is geweest. Een andere persoonlijke situatie heeft vaak gevolgen voor de financiële lasten die je wilt en kunt dragen. Samen met jou kijk ik graag naar de nieuwe situatie en of er iets gewijzigd moet of kan worden.