Aankoop eerste huis financieren

jlos-5

Wat is de beste hypotheek voor jou als starter op de woningmarkt? Uit welke hypotheekvormen kun je kiezen? Wat kun je maximaal lenen? En wat zijn de bijkomende kosten? Allemaal vragen waar ik je een antwoord op kan geven. Maar waar begin je als je een huis wil kopen?

Simpel: bij het begin. Bedenk als eerste wat jouw woonwensen zijn. Hoeveel kamers wil je dat het huis heeft? In wat voor omgeving wil je wonen? En kies je voor een oud huis of juist voor modern? Vervolgens zet je de eisen in volgorde van belangrijkheid. Zo is het makkelijker om weg te strepen. Het is natuurlijk jouw eerste huis, dus blijf realistisch en doe dit met gezond verstand.

Vervolgens is het van belang na te gaan of deze woonwensen ook betaalbaar zijn. Wat is de maximaal mogelijke hypotheek en passen de bijbehorende maandlasten ook bij jouw uitgavenpatroon. Daar kan ik je goed bij helpen. Daarnaast komen andere zaken aan bod, zoals:

  • Welke hypotheekvorm is voor mij het meest interessant?
  • Van welke regelingen kan ik als starter gebruik maken, zodat de koop van een iets duurdere woning toch mogelijk is?
  • Kom ik in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie?
  • Hoeveel eigen geld heb ik nodig?
  • Hoe zit het met mijn studieschuld?
  • Wat als ik een tijdelijk contract heb?
  • Op welke manier kunnen mijn ouders helpen?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak en laat je uitgebreid informeren over al jouw mogelijkheden. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding vanaf de eerste kennismaking tot het afsluiten van een hypotheek. En ook daarna kun je altijd bij mij terecht als je nog vragen hebt.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een standaard document en geeft aan wat de kosten van een advies ongeveer zullen zijn. De inhoud en de opzet is wettelijk vastgelegd. JLFA maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over de kosten van het advies en de bemiddeling.

Aangesloten bij

U kunt er op rekenen dat ik u kan voorzien van professioneel advies en beschik over al de benodigde diploma’s en certificaten. Ik ben aangesloten bij de volgende instellingen: