Hypotheek oversluiten

jlos-12

Heb je al een hypotheek, maar vraag jij je af of je kunt besparen op je maandlasten? Past je huidige hypotheek nog wel bij jou? Het kan interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker. Het oversluiten van je hypotheek geeft je de ruimte om te profiteren van de historisch lage hypotheekrente en de hypotheekvorm te kiezen die bij jou past. Ik reken graag voor je uit of je de bijkomende kosten kunt terugverdienen met de lagere rente en vertel je over de fiscale consequenties. Natuurlijk kijk ik ook of de voorwaarden van de nieuwe hypotheek goed zijn. Op die manier kun je weer jaren vooruit met een hypotheek die bij jou past.

De komende jaren wordt de hypotheekrente aftrek versneld afgebouwd. Het kan zeer interessant zijn om jouw hypotheek daarom zo snel mogelijk over te sluiten, je kan dan profiteren van de hogere aftrek die nu nog van toepassing is.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Dienstverleningsdocumenten

Het dienstverleningsdocument (DVD) is een standaard document en geeft aan wat de kosten van een advies ongeveer zullen zijn. De inhoud en de opzet van de DVD is wettelijk vastgelegd. JLFA maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over de kosten van het advies en de bemiddeling.

Aangesloten bij

U kunt er op rekenen dat ik u kan voorzien van professioneel advies en beschik over al de benodigde diploma’s en certificaten. Ik ben aangesloten bij de volgende instellingen: