Aangesloten bij

Ik ben ingeschreven bij de volgende instellingen. Jij kunt er op rekenen dat ik je kan voorzien van professioneel advies en beschik over de benodigde vergunning, diploma’s en certificaten.

nvhp

Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners

Jolanda Los is als erkend hypothecair planner (EHP) aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). De NVHP bewaakt het kwaliteitslabel ‘Erkend Hypothecair Planner, EHP’. Dit label wordt gevoerd door hypotheekadviseurs op HBO-niveau die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond. Zij hebben aan de vereniging laten zien dat zij ervaren en deskundig zijn in het geven van adviezen op het gebied van hypothecaire planning. Zij houden deze kennis jaarlijks op peil d.m.v. verplichte PE-opleidingen.

afm

Autoriteit Financiële Markten

De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland. Zij controleren ondernemingen die producten en diensten op het gebied van hypotheken, sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeringen. JLFA is aangesloten bij de AFM met vergunningsnummer 12046237.

kifid

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Het KiFiD is een onpartijdige partij die klachten tussen consumenten en financiële diensteverleners behandeld. Het KiFiD is een initiatief van marktpartijen en is door het ministerie erkend. Als je van JFLA of de aanbieder een afwijsbericht hebt gehad naar aanleiding van jouw klacht, kun je jouw klacht indienen bij de KIFID. Voor meer informatie over de procedure kun je terecht op de website www.kifid.nl. JLFA is aangesloten bij het klachteninstituut KIFID onder nummer 300.017307. Ik hoop natuurlijk dat je geen klachten hebt en zo wel dat we er samen goed uit komen.

efa

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Jolanda Los is als erkend hypotheek adviseur (EHA) /erkend financieel adviseur (EFA) aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadvieseurs (SEH). Het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur wordt uitgereikt door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De erkenning is persoonsgebonden en geeft jou als consument de waarborg dat de adviseur de benodigde diploma’s heeft behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Door middel van jaarlijks verplichte PE opleidingen wordt de kennis op peil gehouden.

huismerk

Huismerk

Jolanda Los is als adviseur aangesloten bij Huismerk. Hierdoor heeft JLFA toegang tot een zeer ruim aanbod van geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast zorgt Huismerk voor ondersteuning in het verwerken van de hypotheekaanvragen.

kvk

Kamer van Koophandel

JLFA is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eemland onder nummer 71347062.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.