Recreatiewoning financieren

jlos-21

Het kopen van een recreatiewoning is vaak een grote investering met een financiële verplichting voor de langere termijn. Als je je tweede huis niet volledig met eigen geld kunt betalen, is er een hypotheek nodig. Vaak gelden hiervoor extra voorwaarden dan bij de financiering van je huidige woning. Het inbrengen van eigen geld of de overwaarde van je huidige woning kan dan uitkomst bieden. Daarnaast kom je bij het aanschaffen van een tweede woning voor andere vraagstukken te staan dan bij je eerste huis. Zo gelden er andere regels voor de hypotheekrenteaftrek. Ook moet je rekening houden met de regels voor extra inkomsten wanneer je overweegt om je tweede huis (deels) te verhuren. Ik leg het je graag uit en zoek naar de oplossing die het beste bij jouw past.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een standaard document en geeft aan wat de kosten van een advies ongeveer zullen zijn. De inhoud en de opzet is wettelijk vastgelegd. JLFA maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over de kosten van het advies en de bemiddeling.

Aangesloten bij

U kunt er op rekenen dat ik u kan voorzien van professioneel advies en beschik over al de benodigde diploma’s en certificaten. Ik ben aangesloten bij de volgende instellingen: