Over Jolanda Los Financieel Advies

jlos-4

Financieel advies, voor de meesten niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. En ook niet het meest leuke om mee bezig te zijn. Soms is het nodig, omdat je een woning wilt kopen en de hypotheek geregeld moet worden. Op andere momenten is het ook nodig, maar zie je misschien zelf de noodzaak niet zo. Bovendien wordt er zoveel gezegd en aangeboden, dat de wirwar van informatie je ook niet uitnodigt om er wat mee te gaan doen.

Voor een eerlijk, onafhankelijk en duidelijk financieel advies van een ervaren adviseur in de regio Eemland / ‘t Gooi, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben in contact gekomen met de financiële dienstverlening bij de SNS bank. Daar heb ik door diverse opleidingen en training on the job alle fijne knijpjes van het advieswerk geleerd. Vervolgens heb ik gewerkt voor een middelgroot advieskantoor en mijn kennis en ervaring verder uitgebreid, met name op het gebied van hypotheken en financiële planning. Het is mijn passie om samen met jou na te gaan wat jouw wensen zijn en jou een advies te geven wat past bij die wensen. Ik kan ook een financieel plan voor je uitwerken, zodat je op pensioendatum lekker kunt blijven leven.

Vrijblijvend gesprek

Voor wat betreft jouw hypotheek vergelijk ik een groot aantal aanbieders op het gebied van het rentetarief, maar natuurlijk ook qua voorwaarden. Samen gaan we op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past, nu en in de toekomst. We starten met een vrijblijvend gesprek zodat we elkaar kunnen leren kennen en af kunnen stemmen wat jouw wensen zijn. Vervolgens help ik je na dat gesprek, totdat je bij de notaris bent geweest. Ik ben pas tevreden als je een hypotheek hebt die bij je past en als alles duidelijk is voor je. Natuurlijk kun je, nadat jouw hypotheek is geregeld, ook altijd nog met je vragen bij mij terecht. Als financiële coach blijf ik je graag met raad en daad bijstaan.

Het is namelijk goed mogelijk dat jouw financiële- of gezinssituatie in de loop van de tijd veranderd. Keuzes die eerder gemaakt zijn op het gebied van jouw hypotheek en de daaraan gekoppelde verzekeringen bij overlijden en arbeidsongeschiktheid kunnen dan niet meer passend zijn. Dit zijn de momenten waarop je misschien zelf niet zo de noodzaak ziet, maar waarop het wel van belang is. Bij overlijden of arbeidsongeschiktheid is het leed al groot genoeg, een financieel probleem is wel het laatste wat je erbij kunt hebben. Ik ga graag met je in gesprek over mogelijke aanpassingen, zodat het weer goed geregeld is. Datzelfde geldt in het geval dat jouw relatie eindigt. Doel is dat we voor jullie beide weer een passende woonsituatie vinden.

Mocht er niets gewijzigd zijn, maar wil je wel weten of je nog steeds op de goede weg bent, zodat je ook op pensioendatum nog voldoende financiële ruimte hebt om leuk te kunnen leven? Samen bekijken we of dat zo is en wat je kunt doen om de situatie eventueel te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door de aflossingsvrije hypotheek aan te passen, het rentetarief aan te passen of door te kijken of het rendement op jouw vermogen verhoogd kan worden.

Verhuizen of verbouwen?

Wil je verhuizen, verbouwen, twijfel je over wel of niet extra aflossen, wil je eens kijken of jouw maandlasten voordeliger kunnen of kijken of de huidige situatie nog up to date is? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

In alle gevallen komen we samen vast en zeker tot een mooie oplossing, zodat je weer met een gerust gevoel kan genieten van de mooie dingen in het leven.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Dienstverleningsdocumenten

Het dienstverleningsdocument (DVD) is een standaard document en geeft aan wat de kosten van een advies ongeveer zullen zijn. De inhoud en de opzet van de DVD is wettelijk vastgelegd. JLFA maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over de kosten van het advies en de bemiddeling.

Aangesloten bij

U kunt er op rekenen dat ik u kan voorzien van professioneel advies en beschik over al de benodigde diploma’s en certificaten. Ik ben aangesloten bij de volgende instellingen: